Hur ska jag göra

Nu har jag stickat en bit på skaftet till min första Baudelaire och kommit fram till följande: Jag tycker inte om den! Den passar inte min fot och jag får inte till mönstret så att det ser snyggt ut. Hur ska jag göra? Repa upp och sticka andra strumpor eller bita ihop och göra klart?

Just nu lutar jag åt att ge upp och börja på något annat. Jag har just beställt boken ”Knitting Vintage socks: New twists on Classic Patterns” och hittar säkert något kul i den som jag vill göra. Men det bär emot att repa upp något nästan klart som man lagt ned en massa tid på… Hur skulle ni göra?

Annonser

5 responses to “Hur ska jag göra

  1. Det är ju alltid tråkigt att repa upp, men du kommer säkert inte att använda strumporna även om du stickar färdigt dem, om de inte passar din fot. Jag skulle repa upp den och sticka andra strumpor, om det inte var så att jag visste att de skulle passa som present till någon närstående. Det skulle kännas mer tråkigt att sticka en strumpa till som jag redan visste inte passar, än att börja om och sticka två strumpor som jag tycker om.

  2. När jag känner för något så som du gör nu använder jag ändå aldrig det. Jag hade också froggat och börjat om med något annat.

  3. Jag har repat en tröja (jorå, jag har stickat oxå…) men det repade garnet är urtråkigt att sticka med. Fast jag är ju ingen äkta stickfantast som du, så du fixar nog att sticka om ett garn.

  4. Två alternativ… repa upp och gör nåt du gillar till dig själv… eller gör klart och ge till nån du inte gillar *skrattar*

  5. Tråkigt att du inte gillar dem. I ditt ställe skulle jag nog repa upp dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s