Bildbevis

Det fungerar! Jag kan! Trots resultatet önskar lite övrigt att önska så är jag mäkta stolt över detta garn. Det är ju bara andra gången jag försöker mig på att använda spinnrocken. Väldigt kul är det! Fast vi är inte bästa vänner med varandra riktigt än… Jag tycker inte att hon snurrar upp garnet på spolen tillräckligt snabbt vilket leder till ett väldigt övertvinnat garn. (Jag vet att det inte är hennes fel utan mitt, men ibland önskar jag att hon var lite mer medgörlig.) Får väl fortsätta öva så vi lär känna varandra lite bättre.

Annonser

3 responses to “Bildbevis

  1. Då kanske vi ska byta spinnrock för min spinnrock gör precis tvärtom, spolen driven för snabbt så jag hinner inte mata in! Ska fila lite på spolen så min tråd som driver hjulet inte driver spolen lika fort utan glider lite mer. Det har min kära man konstaterat!

  2. Hm, har samma problem. Men, det sägs att den egentligen ÄR för lingarn, och det ska ju tvinnas hårt… därav övertvinnandet! OM det inte blir allt för övertvinnat – häng härvan, spraya dem med lite vatten och häng sprayflaskan i härvan. Allt enligt Barbros råd när hon försökte lära oss spinna, hihihi… Vet inte om du läste det i bloggen? Antagligen inte – inte i min, hihihi…
    Må så grankott…

  3. – du kan prova med att skruva åt skruven längst fram på spinnrocken (med andra ord spänna åt drivtråden) så drar den in lite bättre.
    ……tips från coachen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s