Färdigt 2007


websockgreen.gifwebsockgreen2.gif
Mossgröna strumpor till Ulrika. Mönstret fanns förr på Interweave Knits sida för prenumeranter. Garnet är Hjerte Sock 4. Stickade på stickor 2.25


rainbow.gif
Mina egendesignade Regnbågsstrumpor. Stickade på stickor 2,5 från tån och upp i Opal Rainbow. Har i efterhand insett att jag måste sticka Opalgarner på stickor 2.25. Annars blir de för glesa och håller inte så länge 😦


pysesns.gif
Kofta till Pysen (numera känd som Alfred). Stickad i Dinamo från Järbo (jag tror att det utgått ur sortimentet). Till lilla S har jag stickat en tröja i samma garn.
babygreen.gif


monkey.gif
Monkey i Opal Midsommarnattsdröm. Första gången jag provade Opal-garn och det gav verkligen mersmak. Klara i mars 2007.


fabel1.gif
Resårstickade strumpor från boken Kitting Vintage Socks av Nancy Bush. För mig nya sätt att sticka tå och häl gjorde dem kul att sticka. Garnet blev jag också förtjust i. Det är Garnstudios nya strumgarn Fabel. På stickor 2,5 blev det tätt, fast och fint! Ska absolut göra fler fabelsockor! Klara i februari 2007.


ribbedsocks.gif
Resårstickade strumpor från tån och upp. Mönstret finns hos Barbro. Garnet heter Hjerte sock 4 och jag använde stickor 2,5. Nästa gång ska jag gå ned en stickstorlek eftersom de känns lite sladdriga. Klara i februari 2007.


piratklar.gifpiretdetalj.gif
Mössa i Superwash Sport från Asa Gjelstal Spinneri. Mycket lättstickat garn. Mönstret har jag hittat hos Hello Yarn. Klar i januari 2007.


websockklar.gif
Web socks(pdf) i garnet Silja. Lite tjockare än de andra strumpgarner jag provat. Jag gillar att det blir riktigt tätt stickat och på det hela taget var garnet en trevlig stickupplevelse. Gillar mönstret skarpt. Helt klart de bästa strumpor jag stickat. Klara januari 2007.


knollklar.gifknollaction.gif
Barntröja i Visjö-garn från Östergötlands Ullspinneri. Modellen är något anpassad till min garntillgång. Stickad på stickor 3. Just den här modellen börjar bli en familjetradition. Brorsbarnen hade var sina när de var små. Klar i oktober 2006. Filten kommer också från samma ullspinneri. Bäääää!


jaywalk2jaywalk3
Jaywalker i Regias ”smårandiga” på strupstickor 2,5. Urbota tråkiga att sticka men resultatet blev toppen. Passar detta garn perfekt. Gillar zick-zackeffekten. Klara september 2006.


kattrojan
Barntröja i Garnstudios Babyull (som numer utgått ur deras sortimrnt) och Lanett Superwash. Färdigstickad i februari men monterad och helt klar i september 2006.


virkadebollar2
Virkade bollar i Marks & Kattens Viva. Mönstret hittade min mamma för länge sedan i Land. Klara augusti 2006.


hedera.gif
Hedera
i Marks och Kattens Strompe & Jumpergarn. Ett väldigt stumt garn som inte riktigt föll mig i smaken. Strumporna blev lite stora till mig men pryder istället min mammas fötter, så alla är nöjda och glada ändå! Klara augusti 2006.


greysockklar.gif
Strumpor i Marks & Kattens Clown. Stickade från tån och upp på stickor 2,5. Mönstret finns på Barbros blog. Klara i juli 2006.


pomatomus2.gif
Pomatomus
i Hjerte sockgarn stickade på stickor 2,5. Mönstret finns här. Nästa gång blir det nog ett par enfärgade! Klara i juli 2006.


kaninkofta
Flatribbstickad babykofta i Safran. Knappar och mönster från Yll o Tyll. Klar i juni 2006.


Annonser

2 svar till “Färdigt 2007

  1. Hej!
    Vilket garn har du använt till dödskallemössan?

    Mvh
    Doris

  2. Nu har jag uppdaterat och lagt till info om garn. Kommer tyvärr inte ihåg vilka stickor jag använde till mössan. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s